Productfotografie voor de leuke webwinkel www.thuisgoed.nl
Fotografie voor Flyers & Website Body Loving Yoga


Webteksten Cucinacasa

(H)eerlijk eten dat je zintuigen prikkelt.


foto door daniela depau - thuis in geluk

Voor de nieuwe website van Nadja van den Berg schreef ik de webcontent. Samen onderzochten we daarvoor eerst wat haar drijft in haar werk en wat haar toekomstwensen zijn. Het invullen van de teksten wordt daardoor persoonlijk. Wat je leest is ook wat je krijgt. (H)eerlijk eten dus in dit geval! Met liefde bereid door een echte foodlover met hart voor Italiaanse smaken. Laat je verrassen op: www.cucinacasa.nl


Webteksten Jeanette de Vos-Michel


Getrouwd worden door Jeanette? Ik zeg ja


(foto door blik en bloos fotografie)

Voor Jeanette herschreef ik het grootste gedeelte van de web content. En pasten we de site aan waar nodig om nog meer tot uitdrukking te brengen waar Jeanette als b(abs) voor staat. Op naar meer gelukkige huwelijken <3 Dus... Hebben jullie trouwplannen? En ben je op zoek naar een spontane, gedreven ambtenaar die jullie huwelijksvoltrekking gewoon bijzonder maakt?

Neem dan een kijkje op: www.jeanettedevosmichel.nl


Fotografie

Praktijk Hart-Kracht, uit je hoofd in je hart         

     

Voor Linda Kampstra's Hart-Kracht,praktijk voor integratieve psychotherapie en voor haar website Hypnotherapie-Zutphen maakte ik portretfoto's. Wil je aan jezelf werken en lekerder in je vel zitten dan ben je bij haar op het goede adres!


Persbericht

Bloem op de Taart


Voor Colette van Deijzen eigenaresse van het over-heerlijke Bloem op de Taart schreef ik een persbericht dat vrijwel meteen zijn weg vond en geplaatst werd op de site van trouwen.nl
(klik op de link om het artikel te lezen)


Zakelijk advies en ondersteunende diensten

 Licht & de Boer 


Voor Licht & de Boer Instituut voor bewustzijnsontwikkeling verzorg ik content voor foldermateriaal en ander inhoudelijke producten. Ook was/ben ik nauw betrokken bij de vormgeving van de website met betrekking tot fotomateriaal en content. Ook ondersteun ik de sociale media en sluit maandelijks aan bij de zakelijke denktank.


Postkaart & Factuur

Voor Nadja van den Berg van Cucin@casa maakte ik een kaart voor de culinaire reis naar de Marken die ze van het najaar op haar menu had staan. Ook hielp ik haar met de indeling van een nieuwe factuur zowel grafisch als excel-inhoudelijk.